7+2 NÁVYKY SKUTEČNĚ EFEKTIVNÍCH LIDÍ - PROMĚNA ZDROJOVÉ ČÁSTI VAŠEHO ÚSPĚCHU ČT 31.10. 8 00-12H JAKUBSKÉ 1 BRNO 1500,-

 

 

RUKU NA SRDCE, KOLIK Z NÁS MÁ PŘED SEBOU UDĚLAT V HODINĚ NEBO VE DNI NĚKOLIK ÚKOLŮ A KOLIK Z NICH ODKLÁDÁ, NESTIHNE, NEDOTAHNE?  EXISTUJE ZE ŽIVOTA ODPOZOROVANÝ SYSTÉM MĚNÍCÍ A ZEFEKTIVŇUJÍCÍ PRÁCI SE VŠEMI VAŠIMI POVINNOSTMI. JDE PŘES UVĚDOMĚNÍ SI PRIORIT, JEJICH SLOŽENÍ A ZMĚNU NÁVYKŮ A MYŠLENÍ A Z TOHO SE ODVOZUJÍCÍ VYŠŠÍ EFEKTIVITU ČINNOSTI - AŤ JE TO DOMÁCÍ PRÁCE, ÚKLID NEBO POVINNOSTI V ZAMĚSTNÁNÍ. DŮSLEDKEM JE OSVOBOZENÍ ČÁSTI ČASU A VÝKONU A VAŠE VNITŘNÍ VYROVNANOST. 

 

 

SEMINÁŘ MÁ ZA CÍL MĚNIT NÁŠ PŘÍSTUP K BĚŽNÝM ÚKOLŮM, ABY SE PRACOVALO LÉPE A EFEKTIVNĚJI. DOSAH JE NADČASOVÝ. TÝKÁ SE VZTAHU KE VŠEM ČINNOSTEM V ŽIVOTĚ A JEJICH ZEFEKTIVNĚNÍ A POCHOPENÍ ZÁKONITOSTÍ OSOBNÍHO ROZVOJE I ROZVOJE A ŘÍZENÍ FIRMY...NEPOTŘEBUJETE PODNIKAT, ABYSTE POTŘEBOVALI TYTO OPRAVY SVÉHO NASTAVENÍ, ALE POKUD PODNIKÁTE NEBO SE ZABÝVÁTE INTENZIVNÍM ŘÍZENÍM SVÉHO ČASU, JE VHODNÉ NEJPRVE SESKLÁDAT SPRÁVNĚ POČÁTEK, OD NĚHOŽ SE ODVÍJÍ VEŠKERÁ VAŠE ENERGIE, ÚSPĚCHY I NEÚSPĚCHY, VÝSLEDEK VAŠEHO ŽIVOTA, PRIORITY.

 

 

Veškerá činnost má své zákonitosti. To,že je neznáme nebo nepovažujeme za důležité a neřídíme se jimi, nás odděluje od nás samých a od úspěchu. Máme odpovědnost za každou myšlenku,kterou přijmeme a vyšleme,ta tvoří náš další život,v souladu s myšlením ostatních. Správným složení postupů myšlení a chování dosahujeme vysoké efektivity ve všech činnostech, jsme svobodnější, můžeme se nadechnout a život nás baví.

 

 

Jsou rozhodnutí,která jsou osobně na nás a jsou s námi úžeji spjata.Volba stylu svého života,volba partnera,volba zaměstnání,volba povolání,volba poslání.

Jste šťastni? Pak je vše správně  a surfujete na vlně hojnosti jako nejlepší profesionálové.

Pakliže ne, máme pro Vás tuto i další přednášky a semináře, jak změnit sami sebe k lepším zítřkům. Je to jistě na Vás.

 

Cena za seminář: 1500 Kč
Přihlášení a případné dotazy na e mailu: martin.ronge@seznam.cz nebo na tel: 728216735
Rezervace je platná po uhrazení zálohy 500,- Kč nebo celé částky na účet: 670100-2209554097/6210, VS=číslo vašeho mobilního telefonu, do zprávy pro příjemce uveďte vaše jméno a e-mail

 

Doplatek můžete poslat na stejné číslo účtu nejpozději 3 dny před zahájením semináře a nebo zaplatit na místě v hotovosti.

 

TĚŠÍME SE NA SETKÁNÍ!